Sportsbetting

Sportsbetting

Sportsbetting tiltrækker alle

Du behøver ikke være en fyr i 20’erne for at synes, at sportsbetting er sjovt. Du finder både mænd og kvinder, unge som gamle, der er vilde med at spille på sport. Og det er det gode ved netop odds og betting. Der findes mange forskellige slags sportsgrene, så du kan udnytte den viden, du har. Det kan være, at du ved alt om hestevæddeløb, eller også har du stor viden om fodboldholdene i første division. Sportsbetting finder du på tværs af landegrænser, og der findes næsten ingen grænser for, hvad du kan oddse på i dag. Det begrænser sig ikke kun til sport, men også tv-programmer, prisuddelinger og folketingsvalg er på bookmakernes liste. Hvis du gerne vil finde de bedste bookmakere til spil og odds, så skal du bare læse videre her.

Find den rigtige bookmaker

Der kan være mange forskellige præferencer, der skal tages hensyn til, når det handler om betting og sport. De forskellige bookmakere har differentierede udvalg, så du kan ikke vide dig sikker på, at du kan få de samme spiludbud og odds-satser hos alle spiludbydere. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad man vil have, inden man vælger bookmaker. Derfor skal du eksempelvis ikke vælge Nordicbet, hvis du gerne vil spille på heste, da de ikke udbyder denne form for spil, hvorimod både Unibet og Danske Spil har et stort udbud i hestevæddeløb.

Kort sat handler det altså om at kortlægge ens egne ønsker. Så kan det i princippet være lige meget, hvor stor odds-bonussen er, eller hvor gode oddsene er – hvis markedet ikke er den slags sportsbetting, du vil spille på, så kan det være lige meget. Det nytter ikke noget at have et stort udvalg i esport-odds, hvis du kun vil spille på basketball. Så undersøg de forskellige bookmakeres spiludvalg, og så er du allerede godt på vej, når du ved, der ligger et godt udbud til dig i fremtiden. Selvom du lige nu måske kun spiller på fodbold, så kunne det være at du i fremtiden blev fristet af tennis, håndbold eller noget helt andet. Vælg derfor en side, der har et bredt udvalg, så du er sikret.

Udbuddet i sportsbetting odds kan også variere meget. Nogle sider opererer ikke med så mange forskelligartede odds, så du kan måske kun spille på vinder af kampen, målscorer og de mest gængse under/over-væddemål. Hvis du gerne vil have nogle mere specielle spiludbud, kan du eksempelvis vælge en udbyder som Danske Spil, der inden for fodboldkampe har en fane, der hedder “Speciel”. Her finder du væddemål, der er mikset, så du eksempelvis kan spille “Over 2,5 mål og hjemmehold vinder”. På den måde får du blandet nogle af væddemålene, og det er attraktivt for mange, da det vil give et højere odds.

Og så er der værdien i oddset, som du også vil finde meget forskelligt, alt efter hvilken bookmaker du vælger. Det er selvfølgelig favorabelt at finde en side med høje odds på lavrisikokampe, og værdien kan variere meget. Vælger du eksempelvis Betfair, reklamerer de med, at de har de bedste odds på Superliga og Premier League, da de er sponsor herfor. Disse bonusinformationer kan være gode at have i baghovedet, når du skal vælge udbyder.

Odds bonus

Når du har fundet frem til en side, som du synes repræsenterer dét, du gerne vil spille på, så er det tid til at kigge på deres bonus. Bonusser er en fast del af de fleste spilsider med sportsbetting i dag, og du vil oftest blive belønnet, hvis du er ny spiller. Derfor kan det være en fordel at have et medlemskab hos flere forskellige spilsider, så du kan få fingrene i forskellige bonusser. Oftest skal du dog selv lave en indbetaling for at få fat i bonusserne, så det kan måske blive en dyr affære i længden.

De fleste odds-sider har en indbetalingsbonus på 100%, hvor forskellen ligger i gennemspilskravet og i maksimumbeløbet. Hos Bet365 kan du eksempelvis få 100% i startbonus op til 1000 kr. Her skal du gennemspille beløbet tre gange til minimum odds 1.50. Unibet giver en startbonus på 100% op til 2000 kr. Her er der et gennemspilskrav på seks gange til minimum odds 1.4. Betfair har også en velkomstbonus på 100% op til 2000 kr. Her skal beløbet gennemspilles fire gange til minimum odds 1.8.

Det var blot for at nævne nogle af de mange sportsbetting indskudsbonusser, du finder online. Derudover kan du også finde forhøjet odds eller odds boost, som de kaldes. Disse finder du især hos Betfair, der ind imellem kører med unormalt høje odds til nye spillere. Det kan eksempelvis være, at du kan få odds 8 på en Real Madrid-sejr. Og så finder du bonusser som free bets, hvor f.eks. LeoVegas lige nu giver et matched free bet på op til 500 kr., hvis du spiller for minimum 100 kr. til minimum odds 1.8. Så har du 500 kr. du kan bette for. Bonusserne kommer derfor i mange varianter – det er bare med at vælge den, som du vil få mest ud af.

Live sportsbetting

Livebetting er populært som aldrig før, og det er der masser af gode grunde til. Der kommer hele tiden ekstra features til livebetting, som gør det langt sjovere for spillere at spille live. Eksempelvis er sidste skud på stammen funktionen cash out, hvor du har mulighed for at stoppe dit væddemål før tid, og tage den gevinst eller det tab, der er på nuværende tidspunkt. Således behøver du ikke vente til kampen er slut, hvis du enten føler, at dit bet vil gå tabt, eller hvis du synes, at din gevinst er høj nok, som den er nu.

At spille live er også populært, fordi du i højere grad har mulighed for at spå om kampen, end når du spiller pre bets. Det skyldes, at du kan se holdenes opstillinger, deres taktik, og hvor meget de presser på, eller mangel på samme. Du kan hurtigt lure kampens udgangspunkt, hvorefter det bliver lettere at spå om resultater, antal mål, gule kort og så videre. De fleste bookmakere tilbyder livespil på sportsbetting i dag, men find et sted, hvor de fungerer til UG, og eventuelt også hvor du har mulighed for at livestreame kampene. Det hele bliver lidt sjovere, når man har mulighed for at se kampene.

Sportsbetting Danmark

Betting på sport er meget stort i Danmark, og der kommer hele tiden flere bookmakere til. Derfor er det også vigtigt, at du som bruger holder hoved og hale i de forskellige udbud. Ellers kan man pludselig have mange penge ude på forskellige konti, uden helt at have styr på dem. Vælg derfor kun den eller de sider, som du har et godt øje til og hold dig til dem. Du kan med fordel kigge nærmere på: Danske Spil, 888sport, Nordicbet, LeoVegas, Betfair, Unibet og Bet465, der alle er store og autoriserede bookmakere.

Sportsbetting er en god måde at spille på, da du har indflydelse på dine gevinstchancer. Det er dermed ikke som at købe en lottokupon, hvor det er op til tilfældigheder, om du vinder. Med odds har du en reel chance for at have noget baggrundsviden om holdene, spillerne, trænerne og deres kampform lige nu – derved har du de bedste muligheder for at gætte kampens resultat. Men husk, at bolden altid er rund, og alt kan ske i fodbold. Med de mange forskellige bookmakere har du mulighed for både at tage de lavrisikofyldte odds og de mere vovede. God fornøjelse!

Skriv