Duebetting

Duebetting

Kom godt i gang med duebetting

Er du helt vild med duer? Eller elsker du måske bare fugle generelt? Så vil du være helt vild med duebetting. Men hvis du ikke er så vild med hverken fugle eller duer, så synes du måske, at duebetting lyder som noget lidt mærkeligt noget. Men det er det faktisk overhovedet ikke! Du behøver nemlig ikke kunne lide duer for at synes duebetting kunne været interessant og sjovt for dig. Det kan nemlig være sjovt for hvem som helst – også selv du blot synes duer er noget, der hører til inde på Københavns Rådhusplads eller diverse torve i provinsbyerne. Mange tænker at du må være vild med duer, hvis du går i gang med duebetting. Men vi kan sagtens fortælle dig, at du kan faktisk bare være vild med en sjov sport samt penge for at give dig i kast med duebetting. Hvis du vil prøve noget, som du måske ikke har prøvet før samt have det sjovt OG vinde nogle ekstra lommepenge? Så kan det sagtens være, at duebetting er lige noget for dig. Vi kan klart anbefale, at du afprøver duebetting et par gange for at se, om du ikke kan have det sjovt med det. Du behøver ikke altid satse på enten fodboldkampe eller håndboldkampe for at vinde nogle penge på betting sider. Der findes nemlig en masse andet sjov og ballade såsom duebetting. Så hvis du vil vide mere om duebetting, er det bare med at læse videre i denne artikel. Når du har læst denne artikel, er du nemlig helt klar til at komme godt i gang med en god omgang duebetting. Så hvad venter du på? Kom i gang i dag!

Hvad er duebetting, og hvordan fungerer det?

Når du hører ordet duebetting, så tænker du nok, hvad er det dog? Duer og betting – hvordan kan det mon høre sammen? Men det kan det sagtens! Det er nemlig bare et ”væddeløb” eller race med duer, som du kan spille penge på. Helt ligesom med fodbold, håndbold, tennis eller en anden form for sport. Hvis du allerede har helt styr på, hvordan duebetting fungerer, så behøver du slet ikke bruge tid på at læse dette afsnit. Her bliver der nemlig blot kort forklaret, hvad det er og hvordan det fungerer. Men selvfølgelig kan det være sjovt at læse lidt op på det alligevel for at se, om der måske var noget, som du ikke vidste. Hvis du ikke har nogen som helst anelse om, hvad duebetting er for en størrelse, så skal du klart læse med videre her.
Som sagt er duebetting et løb med duer. En due bliver simpelthen sendt afsted og skal nå først i mål. Der er både et sted, hvor løbet starter og en målstreg – altså et sted hvor løbet sluttet. Duerne ved derfor præcis, hvor de skal flyve hen. Og hvordan ved de så det, tænker du nok? Det gør de selvfølgelig, fordi de er blevet trænet i det. Du kan simpelthen træne en brevdue til at være med i et væddeløb. Når løbet går i gang skal du bare vente på at se, om du har fået ret i det du har væddet penge på. Hvis du har fået ret, så vinder du selvfølgelig nogle penge. Hvis du desværre ikke har fået ret, så taber du desværre dine penge. Men sådan er det jo, når det kommer til betting. Og når det kommer til duebetting, så fungerer det på præcis samme måde, som det gør, når du vædder penge på andre sportsgrene. Dette er godt og kort de generelle regler, når det kommer til duebetting. Der er selvfølgelig en masse andet, men nu ved du stort set, hvordan det generelt fungerer og hvad det er. Ved nogle dueløb er der selvfølgelig nogle andre regler (og mere specifikke regler), men dette bliver for kompliceret at skrive her. Derfor anbefaler vi, at du selvfølgelig finder ud af disse regler, inden du går i gang med et helt specifikt løb – så du er sikker på, at du satser nogle penge helt rigtigt. Så hvis du skal vide de præcise regler til nogle helt specifikke løb, er det bare med at læse dem igennem, inden du overhovedet går i gang. Det vil være ærgerligt at satse en masse penge, fordi du tror det er på en måde, og så er det rent faktisk på en helt anden måde.

Som sagt findes der forskellige former for løb, når det kommer til dueløb og duebetting. Så derfor skal du huske at læse disse, inden du kommer for godt i gang. Men et løb som vi klart kan anbefale, er det, som der hedder ”One Loft Race”. Dette er utrolig populært både for nybegyndere, men også for dem, der har været i gang med dueløb og duebetting i mange år. Derfor er det rart for dig at begynde med dette, da der er en stor chance for, at du vil kunne lide det – også selvom du ikke er helt vild med duer eller aldrig har prøvet nogle former for duebetting før. Men hvorfor skal du ellers gå i gang med One Loft Race? Vel ikke kun fordi det er populært blandt både dueavlere samt folk der elsker at vædde penge på dueløb? Ofte så er det en dueavler, der træner sin egen due og får den vist både målstregen og det hele. Men når det kommer til One Loft Race, så fungerer det ikke helt på samme måde. Der er det nemlig en ”official”, der sørger for at duen kan finde frem til målstregen. Man kan derfor sige, at vægten ligger meget på duens skulder i forhold til selve dueavleren. Så her er det virkeligt: Må den bedste due vinde! Når løbet starter, bliver alle duerne sat fri, og det gælder nu om at se, hvilken due der kan komme først hen til målstregen. Der er derfor ikke nogen fordel for nogle duer eller dueavlere, og det hele fungerer præcis, som et løb skal fungere. Dette er bare helt super – og også derfor det hurtigt er blevet meget populært at vædde nogle penge på! Hvis du ønsker at vinde lidt ekstra lommepenge – eller også bare ønsker at have det lidt sjovt og underholdende – så skal du klart prøve at gå i gang med duebetting og One Loft Race!

Husk en velkomstbonus inden du kommer for godt i gang

Hvis du vil spare nogle penge, inden du kommer for godt i gang med at vædde nogle penge på dueløb, så er det bare med at se, om du ikke kan finde en velkomstbonus hos en betting side. Du kan for eksempel finde en velkomstbonus på Unibet på helt op til 1500 kroner. Du kan derfor nå langt med disse penge, hvis du ikke vil bruge for mange penge til at starte med. For eksempel kan du indbetale 1500 kroner på din spillekonto samt modtage 1500 kroner fra Unibet. Du vil derfor have i alt 3000 kroner, som du kan spille for hos Unibet, hvilket er utrolig mange penge, når det kommer til duebetting. Der er ingen grund til at bruge en formue på at vædde penge på dueløb, hvis du kan undgå det. Så et godt råd er altid at tjekke, om du ikke kan finde en velkomstbonus, så du kan spare nogle penge. Det er altid rart at spare lidt penge, hvis du så også rent faktisk kan vinde nogle penge faktisk. Der er nemlig en chance for, at du kan vinde nogle ekstra lommepenge på duebetting, hvis du begynder at kunne lide det. Vi er helt vilde med duebetting – og kan klart anbefale dig, at du kommer i gang med det!

Konklusion om duebetting

Nu ved du alt, hvad der er værd at vide om duebetting efter at have læst denne artikel. Du kan derfor roligt gå i gang nu, tage det i dit eget tempo og forhåbentligt vinde nogle ekstra lommepenge, som du kan sætte ind på din bankkonto og bruge til lige det, som du har lyst til. Du ved nu, hvad duebetting er, hvordan det fungerer, en masse om One Loft Race samt at du altid skal huske at finde en velkomstbonus, inden du kommer for godt i gang med duebetting. Dette kan nemlig spare dig for en masse penge til at starte med, og det er jo ikke helt dårligt! Efter at have læst denne artikel er du nærmest ekspert i duebetting, og du behøver ikke at vente længere på at komme i gang. Vi anbefaler, at du læser lidt mere op på specifikke regler til nogle løb (hvis du vil se, hvad du ellers kan satse penge på), og herefter bare springer ud i det. Hvis du ikke satser for mange penge til at starte med, så kan du heller ikke tabe for mange penge, hvis det ikke går, som du havde tænkt dig. Held og lykke og god fornøjelse! Må den bedste due vinde kampen!

Skriv